13 mars 2014

Jag vill också ha en förverkligare av idéer!

Det finns säkert goda idéer så att det skulle räcka jorden runt. Jag själv skulle nog kunna bidra med någon kilometer. Tyvärr blir de flesta aldrig annat än papper.

Därför blev jag lite extra glad igår när jag hittade historien om hur en undersköterska förverkligade idén om att göra ögonspolningar bättre och snabbare för både personal och patient. Det som var extra bra är att hon inte gjorde det själv utan fick hjälp av Västra Götalandsregionens innovationssluss som gjorde produkt av prototypen.
(VGR)

Tänk själv att kunna ta sin idé till någon, be om hjälp att göra den bättre och få det! Att sedan återvända med den färdiga produkten och få hjälp att förverkliga den. Bättre kan man ju inte ha det. Tänk vad många fantastiska grejor vi hade fått se då.

Det är sällan den bästa idén bärs, förbättras och förverkligas av en person. Samarbete är grunden för människans utveckling och samarbete förbättrar varje dag våra möjligheter till fortsatt utveckling. Att bygga verksamheter för att förverkliga enskilda personers idéer tillsammans är inget annat än görsmart.

fler blogginlägg på NetrootsPolitometernBloggar.se 
Fler bloggar om: Politik 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar