7 december 2011

Munter, muntrare, Alliansen- arbetslinjen åt h-e, vem bryr sig?

...  förutom KD förstås.
Och Sveriges arbetslösa blir väl också muntra idag när Alliansens icke-politik ska se till att de får fler kamrater i Fas 3!
Det var ju en nyhet som Aktuellt åtminstone missade, att Arbetsförmedlingens nya prognos visar på ökad arbetslöshet de närmaste åren. (Nyhetstecken hade med den och några lokala redaktioner men det är väl inte riktigt detsamma?)
Folk vill tydligen inte jobba fast man får skatteavdrag när man gör det. Jäklar, vad lata svenskarna är!
Sanningen är att om du inte kan vara 100 procent 100 procent av tiden så riskerar du att hamna utanför och inte komma tillbaka. 
Det Reinfeldt slutat prata om, det han kallade utanförskapet, växer och riskerar i hög grad att permanentas med nuvarande politik.
Istället för att svara på frågor om detta får Reinfeldt breda ut sig i Aktuellt om hur bakåtsträvande Juholt är. Okommenterat, oemotsagt.
Inte heller Sveriges radio frågar Reinfeldt om den misslyckade arbetsmarknadspolitiken. Får väl se vem som får klä skott för den misslyckade politiken i den debatt (s) har begärt i riksdagen, inte lär det bli mr Invisible Reinfeldt i alla fall.

bloggat: Roger Jönsson, Oscarsson
SVT, SR, SR, DN, SvD, SR, LO-tidningen, Dagens Arena, Socialdemokraternafler blogginlägg på NetrootsPolitometernBloggar.se
Fler bloggar om: Politik, Intressant, Mediekritik

1 kommentar:

  1. Intressant om svt. Jag anser att svt och även sr har politiserats väldigt mycket de senaste åren. Nu ska ju även regeringen förhandsgranska program innan de ska få sändas. Öststats-diktaturen har flyttat hit.

    SvaraRadera