7 mars 2011

March Meeting Madness blir det!

De närmaste veckorna kommer vara ett Eldorado för mig som älskar att lyssna till kloka människor.
Mitt eget schema är ändå stillsamt om man jämför med de riktigt upptagna. Jag förstår inte riktigt hur man hinner ha politiska förtroendeuppdrag och vara heltidspolitiker och sitta i diverse styrelser på olika nivåer och tycka att man hinner med och är tillräckligt engagerad och insatt i allt och dessutom hinna ha skoj. Gör man det?
Jag kommer att mjukstarta med att leda en miniworkshop kring det förestående valet i Västra Götaland tillsammans med Cecilia Dalman Eek, i Västra Frölunda socialdemokratiska förening imorgon. (Hade gärna länkat till vår hemsida men den är allt för mycket under construction fortfarande.)
På onsdag är det dags för årsmöte i den nystartade föreningen Solidariskt Sverige, en förening som jag hoppas ha all anledning att återkomma till. Målet är att utveckla arbetarrörelsens digitala närvaro. First we take Järntorget, then we take...
Därefter en lugn period ur politisk synvinkel, en återhämtning som kommer att behövas inför det som komma skall, inte förrän den 23/3 är det analysgrupp inför SDN-möte, 24/3 är det valledarmöte, därefter förstås Extrakongressen 25-27/3 som säkert kommer att bli omtumlande på många sätt. Den 28/3 måndag efter kongressen är det styrelsemöte i VF-föreningen och på tisdagen 29/3 SDN-möte, två dagars vila följer sedan innan det är dags att ta sig an Göteborgsdistriktets årskongress som alltså inleds 1 april och avslutas lördag 2 april.
Sen får det vara slut på att träffa andra politiker ett tag, det är då dags att träffa väljare. Den 15 maj går vi till val i Västra Götalandsregionen, vi har inga pengar så det kommer att bli en valrörelse där den personliga kontakten kommer att vara väldigt viktig.
Nu när ni har koll på mitt schema är det väl bara att dyka upp och skaka tass på valfri plats. Vi ses i vimlet!

Fotnot: rubriken är tagen från basketsporten där mars är slutspelsmånad för den amerikanska collegebasketen - March Madness. Det vill man ju inte heller missa...


Fler progressiva bloggar på NetRoots
Fler bloggar om politikSocialdemokraterna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar